Sdílet tuto stránku

Ušoustaná vlčice

 

Pejsek našeho podporovatele strávil bez povolení svého páníčka dvě noci na hřebenech Krušných hor a vykonal tam soulož, chtěnou oboustranně, s tamní vlčicí.


Omlouváme se tímto ochráncům přírody a vlků zejména, že vlčice velmi pravděpodobně akt nepřežije. Další generace vlků, pokud vlčice vydrží aspoň do porodu, bude tedy ještě více zbastlená.


Omlouvám se tímto i slušným čtenářům našeho webu, ale byla velmi pravděpodobně „ušoustána“ k brzké smrti.


Kondolence, prosím, připojte do mailu dle pokynů na tomto webu. Všem, kterým neodpovíme předem děkujeme.




UPOZORNĚNÍ : následující obsah může být nekorektní, nepříjemný až děsivý. Uvažte zda chcete vidět / číst




Víte proč nejsou Norové v EU (Evropská Unie) ???

 

No hlavně proto, že jsou velmi bohatý stát, asi království a tak se rozhodli být sobečtí a nepřispívat do rozpočtu unie pro chudší státy, jako je pořád ještě ČR, která je tuším, pořád ještě v plusu, pokud jde o odvody a příjmy z evropského rozpočtu.


Ale, prosím, nečtěte, pokud čekáte kritiku EU. Je to jen byrokratická organizace, jako každá jiná. Víte, přece, že byrokracie je forma řízení,…. Institucí, firem, školství, státu,…

Dejte blbcovi moc a vymyslí formulář, říkalo se už za socíku a platí to pořád.


Norové totiž střílí vlky a to poměrně bez milosti. Švédové se přidali a hele potíž,… EU na ně chystá žalobu. Teď právě mají povolen odstřel zhruba 80ti vlků uprostřed Švédska. Když zavítal vlk na samotný sever, který je pořád doménou Laponců a patří jim tu všichni sobi, ustrnuli se úřadové nad ubohými zvířaty, soby, vydali povolení a vlk byl Laponci uloven, už nikoliv ze sání tažených psy a lukem, či harpunou, ale z helikoptéry kulovnicí s dokonalým zaměřovačem. Ani vlk nemá trpět při smrti.


Nezaslouží si to jako si to nezaslouží ani ostatní zvěř a zvířata, která se kvůli blbosti a aroganci lidí vyskytnou tam, kde nemají být.


Proč ale unie, proboha, chrání vlky? No, protože máme demokracii, zaplaťpánbůh za ní, a všichni politici jsou voleni svými voliči. A co myslíte? Převažují v elektorátu (mezi voliči) lovci a příznivci odstřelu až vymýcení vlků, nebo převažují nadšenci, ale i zkorumpovaní lumpové, kteří tyjí z podpory těhle nevinných zvířat.


Jak k tomu vlk přijde, že si nějaký hajzl vymyslí schéma, jak dostat z unie další prachy a to poměrně bezpracně a ještě při tom být populární mezi lidmi, kteří ani netuší proč byl poslední vlk v Čechách zastřelen,… ??? No najděte si to kdy, ale bylo to buď za osvícené Marie Terezie, nebo za jejích následovníků, kterým mohl být vlk ukradený, protože do Hofburgu by se nikdy nedostal a že loupil a vraždil jejich oddané podané,… ?  A vida, nebylo jim to fuk,… Marně hledám vhodné slovo pro ty kdo vymysleli schéma vlci – dotace – prachy do kapsy – bordel. Snad jediné vhodné slovo mě napadá,… ZMRDI,…


A stejně jako proti hajzlům se nejen má, ale i musí bojovat, tak vězte zm…., že bude boj.


Budeme bojovat v lesích a luzích, budeme bojovat na obecních úřadech i vesnicích, kde se vlci, či jejich hybridi svobodně pohybují po návsích, budeme bojovat v Praze i v Liberci a Broumově, s úřady, s pitomci, s korupčníky s agenturami i nadšenci, kteří příliš netuší, co podporují, budeme bojovat,… a třeba i v Bruselu, nebo v Berlíně, bude-li to třeba,…          „we shall fight,…“


 


Lidi sou hovada a zvířata, zvěř na to doplácí,… řekněte mi, čím se liší pytláci na Barmě, chytající tamní tygry do ok od člověka, který vypustí rysa do CHKO Kokořínsko, do oblasti bez povrchové vody,… fajn, vypustil/vypustila ho v únoru, to je ještě místy sníh,… nebo jen býval?


roztomilé,... po ránu, 70 km od Prahy zvuky ranního lesa,... vidět to, tak to bych vám bedoporučoval

PS: tohle je fakt nad moje web master schopnosti, tak si k tomu musíte pustit zvuk sami:

https://www.youtube.com/watch?v=GvIuteic_G0&ab_channel=VoyageursWolfProject



Vážení


V záložce Vlci můžete nalézt objektivní i humorizované názory na existenci vlků ve volné přírodě ČR.

Oceníme vaše příspěvky. Musí se ale jednat pouze o zdokladované příspěvky, tj. doložené fotografiemi, videi apod.


Pokud budou skutečně objektivní a věcné i zdokladované, mohou být uveřejněny.


Rozhodně ale nebudou zvěřejňovány neobjektivní názory, domněnky, ale ani urážky, případně neslušná slova.


Zasílat vše můžete v záložce KONTAKT, respektive na e-mail    artur56@email.cz


Nečekejte ale na vše zaslané odpovědi. Pokud se váš příspěvek „ujme“ uvidíte ho brzy na tomto webu.

 

                                             Váš Artur


Zkušenosti ze zahraničí:


There’s been some reintroduction of wolves in the USA and some in Canada with mixed results.


Perhaps the first consideration is the amount of territory involved and the level of human population. If you’re reintroducing wolves into an area of millions of square kilometres and very small population density, eventually nature will establish a balance over time. If the wolf population overkills its prey animals, then wolves will starve, wolf population will drop and prey animals will recover.


Of course key factors are, huge wild areas, very small human population, no farming of sheep and cattle etc. and, very importantly, time to allow for the natural balance to happen.


When the US reintroduced (Canadian) wolves into Yellowstone National Park because of elk population overgrazing, the result was good. Foliage grew back, small mammals came back, songbirds returned to the new forest growth and the elk population reduced to a point of balance. BUT, the wolf population grew and they spread beyond the National Park into ranching areas where they attacked farm animals. Obviously a problem which led to great controversy.


Will be interested to learn how this issue works out with small, closely managed high density areas in Czechia. In my opinion. they don’t need a natural top predator because game population is carefully regulated by selective hunting. 



Ať žijí vlci

Moc rád nacházím souznění s mými vlastními názory na veřejný život a kulturu a vůbec vše v českých časopisech a v novinách. Stejně tak mi ladí i Česká televize a byl jsem rád, že uvedla v nějakém výročí pana Jakubiska jeho film „Nejasná zpráva o konci světa“. Myslím, že vyvraždění vesnice smečkou vlků je hezkým příspěvkem k diskusi o vlcích. Pan Jakubisko třeba přeháněl, ale nějak si neumím představit, že nám vlci pomůžou udržovat rovnováhu v přírodě za dnešního stavu věcí. Docela by mě ale bavila taková reklama třeba právě v televizi s ukázkou toho vraždění vesničanů vlky s podtitulem „tak tohle chcete?“ Možná by to „Ochranáři“ zasponzorovali, i když předpokládám, že předpokládají,... že nejdříve vlci zredukují nadměrné počty divoké zvěře a ubohé ovce a až pak se pustí do lidí,...

Už jsme si zvykli, že ochranáři umí prosadit ochranu přírody před zájmy lidí a je to tak asi správně. Určitě je ale správně, že každý může vyslovit a prosazovat svůj názor, svůj zájem. Jen myslivci jsou trochu biti. Jejich konzervativní zájmy v parlamentu hájili tak maximálně komunisti. Snaží se totiž udržet zbytek systému „Lidové myslivosti“ fungujícího za socialismu, to jest vlastník půdy, lesních a polních pozemků nemá žádná práva, všechna práva hospodařit se zvěří tu mají jen myslivci. A myslivcům vlci ujídají,...

Zvěř je, pravda, asi přemnožená, ale jen tam, kde se neloví intenzivně. Třeba na okrajích měst. Ve správném lese a na poli se myslivec celý den pachtí, aby vůbec něco viděl. Má spoustu omezení a pravidel, ale i tak většinou vídí jen davy turistů a jejich pejsků. A prasata si zatím chrochtají v křoví u parkoviště za obchoďákem. Nejsem si jistý, jak tomuhle učiní přítrž vlci. Každopádně ale zatočí s těmi pejsky a to i s našimi pejsky, tedy s loveckými. Jestli si někdo myslí, že to vyřeší peníze, tak jako farmářům platí stát za roztrhané ovce, které konec konců chovají, aby skončily na vidličce,... tak ať si zkusí vychovat a vycvičit loveckého pejska. Stojí to spoustu peněz a nervů a pokaždé, když svého pejska vypustíte, aby udělal potřebnou práci v hledání zvěře, riskujete, že už ho zdravého neuvidíte. Já nevím jak vy, ale já svého pejska miluju a cením si ho, nedej Pánbů, mrtvého, nejmíň za deset vlků,.. mrtvých.

Čím dál víc jsou slyšet šeptandy, že blízko Máchova jezera někdo srazil vlka na silnici, někdo viděl jak v lese ženou vlci zvěř,... a fakt je, že daňci, mufloni, ale i vysoká zvěř, t.j. jeleni jsou v nebývalém pohybu.

Čím dál víc jsou vidět a jsou loveni (daňci, mufloni apod.) v revírech, kde dříve tuhle zvěř neznali,... a pozor, je ověřeno, že nejvíce škody udělá zvěř mimo svůj „habitát“, zkrátka tam, kde je nezvyklá, je v pohybu a ve stresu. Když už jsme ve státě, který reguluje úplně všechno – zakouřit si svobodně nemůžete a při nákupu tří rohlíků za šest korun (přičtěte, co je třeba k aktuálnímu datu) dostanete deset centimetrů papíru jako účtenku - snad by mohli naši zákonodárci zkusit regulovat i výskyt vlků a vyhlásit oblasti - honitby, kde bude vlk zvířetem škodícím a myslivci ho podle pravidel mohou lovit a pak tam, kde by mohl zůstat neloven a tam by měli patřičné orgány jednat s myslivci o náhradě ztráty na jejich úlovcích.

Myslivci vydají dost peněz za nájemné honiteb a udělají spoustu práce pro zvěř a pro přírodu, tak proč je trestat,...

A naopak, v rámci vstřícnosti, by se myslivci mohli vzdát nadměrného krmení. Jestli je opravdu 30% celoroční výživy divokých prasat předkládáno myslivci na krmelištích, tak redukce třiceti procent stavu divočáků je nasnadě. Stačí jen zakázat krmení a omezit se na šetrné a účinné vnadění, které divočáky nenasytí a podporuje jejich lov. Když totiž myslivcům nepomůže stát, pomůžou si sami.

Už dnes všichni ví, že ti vlci mají příměs krve psí a tak případný úlovek po prozkoumání mohou obhajovat jako odstřel pytlačícího psa,... ale POZOR, toto je rada pouze pro ty, kdo neznají zákon o myslivosti a mají dobrého právníka i patřičnou toleranci ve svém vlastním svědomí.

Tak ještě na závěr k těm, kdo podporují vlky, aby redukovali stavy zvěře – a omlouvám se předem za ten nekorektní příměr,... ale přijde mi to stejné, jako by někdo hlásal, že nás lidí je už moc a že zeměkouli pomohou od přílišné zátěže mor a války,...

.... tak zatím jen:


Vlci nejsou rytíři ani džentmeni, a hlavně nemají nástroje,…



lev, podle toho, co vidíme v TV, zlomí kořisti vaz, případně ji udusí. Stejně jako to udělá každý šikovný pes s menším úlovkem. Jestřáb svými pařáty protkne úžasnou silou každé ptačí i zaječí tělo až hroty dosáhnou srdce, či jiného vitálního orgánu.


Vlci žerou kořist ještě živou. Nemají nástroje, nemají čas, jako lidi dnes.


Výsledek jejich lovu i po čase svědčí o utrpení uloveného dančího špičáka, a i když je dančí zvěře ve volné přírodě moc,…





















Beze Slov, jen řev: www.youtube.com/watch?v=GvIuteic_G0&ab_channel=VoyageursWolfProject